Your applications

Our solutions can be used in many types of finished products. With no aftertaste or undesirable colour, they are suitable for all your needs and can be used in conventional processes.

The benefits listed below are just a few examples. The only limit is your creativity!

Application recipes are available on request.

Glace sorbet bio

Ice cream, sorbets

Mixeo
Limite le déphasage
Apport d’onctuosité

 

Sauce clean-label

Sauces, soups and marinades

Stabeo
Limite la synérèse
Améliore l’adhésion

Mixeo 
Limite le déphasage
Texture fat-mimetic
Substitut de jaune d’œuf
Apport d’onctuosité

Saltø     
Réduction du sodium

Pain clean-label

Bakery and pastry

Stabeo
Facilite le formage/structure
Réduit la fêle/casse

Mixeo 
Apport de moelleux
Texture fat-mimetic
Pouvoir suspensif

Saltø
Réduction du sodium

Sweeto
Réduction du sucre

Produit végan naturel

Meat, fish and plant based products

Stabeo
Facilite le formage/structure
Augmente la jutosité
Améliore les rendements

Mixeo 
Limite le déphasage
Améliore la tartinabilité
Apport de liant
Améliore la tendreté
Améliore la tranchabilité

Saltø
Réduction du sodium

Dessert clean-label

Dessert and fruit preparation

Stabeo
Limite la synérèse

Mixeo
Apport d’onctuosité
Apport de liant
Limite le déphasage
Substitut de jaune d’œuf

Saltø
Réduction du sodium

Snacks chips

Snacks

Stabeo
Réduit la fêle/casse

Saltø   
Réduction du sodium

 

Produits laitiers clean-label

Dairy products

Stabeo
Limite la synérèse

Mixeo 
Apport d’onctuosité
Limite le déphasage
Améliore la tartinabilité

Saltø     
Réduction du sodium

Logo Solutive ingrédients naturels